Câte dintre deciziile pe care le luăm, sunt cu adevărat dictate de suflet, și nu de minte?

▪️ Da, mintea este foarte importantă și multe dintre deciziile noastre trebuiesc trecute prin filtrul rațiunii, însă eu aș vrea să îți spun că și sufletul este important. Sufletul și inima sunt direct conectate și au menirea de a ne ghida asemeni unei busole, care ne arată mereu unde e polul nord al valorilor noastre.

▪️ Valorile noastre interne sunt foarte importante. Fără ele nu am avea un reper în viață, nu am știi pentru ce trăim sau încotro se află menirea noastră.
Când nu ne ghidăm după valori, ajungem inevitabil la stări de frustrare, dezorientare, lipsa de claritate, dar mai ales deconectare de propria noastră putere interioară.

▪️Ce legătură are terapia Reiki cu sufletul, inima, valorile și puterea interioară?
În primul rând, terapia Reiki are o legătură subtilă directă cu întreaga noastră ființă, cu fiecare plan în parte.
În al doilea rând, un terapeut Reiki este un ghid înțelept care te va ghida către cauzele suferinței, fie ea trupească sau sufletească.
În al treilea rând, terapeutul Reiki este aliatul evoluției tale personale și te va susține pentru a găsi mereu deciziile care rezonează cu sufletul și valorile tale.

▪️Așa cum vezi și în imaginea de mai jos, viața este despre a învăța să zbori liber, ghidat de ceea ce îți spune sufletul.
Asta m-am străduit să fac mereu pentru cei care mi-au cerut ajutorul:
– să îi învăț să ia și decizii din inimă;
– să le arăt cauzele suferințelor lor;
– să îi ghidez cu iubire către frumusețea și puterea lor interioară;
– să îi ajut să își crească aripile de care au nevoie pentru a zbura liberi.

✅Te invit la o ședință de terapie Reiki. Vei vedea cât de frumos se poate schimba viața ta.