Învață lecția, dar nu păstra suferința în suflet.

Cred că unul dintre cele mai bune sfaturi pe care aș putea să le ofer oamenilor care-mi cer ajutorul este să-și învețe lecțiile, dar să nu păstreze suferința în suflet. Să nu rămână agățați de energia aceea care îi împiedică să fie fericiți.

Lecțiile vieții sunt inevitabile, la fel ca și schimbările. Atâta timp cât trăim, lecțiile vin la pachet cu evoluția. Nu putem să ocolim lecțiile, la fel cum nu ne putem ocoli umbra.

Când înțelegem acest lucru, se schimbă ceva în intreagă noastră ființă. Începem să conștientizăm că ceea ce contează cel mai mult, nu este lecția în sine, sau suferința pe care o aduce aceasta, ci felul în care noi ne raportăm la acea lecție/suferință.

Când le vorbesc oamenilor despre perspectiva personală legată de suferință, la început pot fi ușor confuzi. Dar când îi invit să se detașeze de anumite experiențe și să privească din afară, atutudinea lor se schimbă. Cei mai mulți își dau seama că subiectivitatea cu care s-au raportat la problema, a accentuat gravitatea situației și că puțină detașare nu le-ar fi stricat.

E adevărat că perspectiva de viață nu se schimbă într-o ședință de treapie Reiki, dar e un prim pas către o schimbare benefică.

Dacă și tu îți dorești să simți efectele benefice ale terapiei Reiki, te invit să vorbim. E primul pas pe care-l poți face pentru o viață mai plină de frumos.