Bucuria de a trăi este firescul oamenilor care s-au regăsit pe sine. Oamenii, care în sfârșit s-au redescoperit, încep să trăiască cu mai multă prezență fiecare clipă și se bucură de fiecare etapă a vieții. E adevărat că cei mai mulți dintre oameni sunt obișnuiți cu tiparul de supraviețuire, și tocmai acest tipar de supraviețuire, ține la distanță bucuria.

Odată ce crezi că viață este despre nefericire, greutăți , tristețe, dezamăgiri, e cam greu să te bucuri. De aceea, oamenii liberi, plini de viață , au o energie atât de frumoasă, încât oamenii setați pe un tipar mai gri, nu înțeleg această poftă a lor de viață și le e greu să gestioneze o energie atât de puternică.

Dar ce minuni se întâmplă după o perioadă de terapie Reiki! Am lucrat cu oameni care emanau negativitate și asta nu pentru că își doreau, ci pentru că așa știau ei să își trăiască viață , iar după câteva ședințe de terapie, se luminau cu totul. Se luminau pentru că descopereau lumina din sufletul lor. Eu doar Ii ghidăm către ceea ce aveau ei nevoie, sau pozitivitatea mea îi contamina, probabil. 

Te invit să descoperi Terapia Reiki și să te bucuri de viață.

❤️ Detalii și programări: ❤️

Bianca Șancă
0753 903 070
bianca_sanca@yahoo.com
https://www.bianca-sanca.ro/

#Reiki #TerapieReiki #TerapeutReiki #SpiritualCoach #ConsiliereAura #BiancaSanca