Consiliere de aură

Ce este consilierea de aură?

Aura este micul nostru Univers individual și reflexia a ceea ce suntem. Prin consilierea de aură poți accesa informații despre tine pe care unele le credeai uitate sau despre care nu știai sau nu conștientizai efectele pe care le-au avut asupra ta.

Consilierea de aură este o experiență unică și personală de a te cunoaște într-un mod care te ajută sa iți rezolvi anumite aspecte din viața ta prin simpla lor aducere la suprafață și conștientizarea efectelor ce le-a avut în viața ta.

Consilierea de aură vine ca răspuns la multe de ce-uri din viața ta, te ajută să înțelegi cauza adevărată a întrebărilor tale existențiale. Dacă nu ai experimentat până acum o consiliere de aură înseamnă că încă nu te cunoști cu adevărat în unele aspecte din viața ta și aceasta va veni ca o binemeritată rezolvare a unor dileme existențial.

Consilierea de aură găsește cauza anumitor boli sau blocaje din viata ta și simpla aducere la suprafață a acelei cauze duce la primul pas spre rezolvarea ei. Dacă îți dorești sa te redescoperi. Dacă vrei să primești răspunsuri la anumite situații din viata ta. Dacă pur și simplu simți că nu te mai regăsești ,nu știi cine ești și ce scop ai în această viață, experimentează o sedință de consiliere de aură și lucrurile ți se vor clarifica.

 

Beneficiile unei consilieri de aura!

  • Depistarea blocajelor psiho-emoționale și energetice
  • Informații despre activitatea chakrelor și energizare
  • Lecțiile spiritului pe pamant
  • Integritatea sufletului
  • Influenta unei vieți anterioare în prezent
  • Soluții spirituale pentru anumite probleme
  • Identificarea unor tipare vechi de gândire

Preț 450 RON

timp alocat: 50 minute

Inițierile Mele

Maestră în Usuri Shiki Reiki Rykho

Karuna Reiki

Shamballa Reiki

Seichim All Love Reiki

Money Reiki

Inițiată în Inforenergetica gr 1, 2

Gendai Reiki

Ordinul lui Melchisedec

RECONECTEAZĂ-TE CU TINE
Programează o întâlnire!
0726 458 991