Oamenii au povești de viață dintre cele mai diverse, unii chiar povești impresionante, pe care am ajuns să le cunosc prin intermediul ședințelor de terapie Reiki. Mulți dintre cei care au ajuns la mine, erau ghidați de propria lor intuiție, care le spunea să caute anumite răspunsuri și în altă parte.

Un lucru interesant pe care am putut să-l observ e că cei care ajung la terapie, sunt capabili să înțeleagă, că dincolo de realitatea această materială, există o realitate energetică, nevăzută ochiului liber. Pentru acești oameni terapia Reiki vine ca un răspuns la căutări de mulți ani. Și vine cu un curaj deosebit de a face schimbările pe care nu aveau puterea să le facă înainte.
Mulți devin conștienți că alegerile ce au urmat terapiei, au adus energia potrivită în viața lor și au fost capabili să facă schimbări majore. Unii au decis să-și schimbe locul de muncă, alții să divorțeze sau să iasă din relații ce îi secatuiau de energie, iar alții să înțeleagă rostul unei boli în viața lor, iar povara suferinței s-a transformat în binecuvântare.

Știi de ce cred cu tărie în terapia Reiki? Pentru că nu am văzut om care să nu îi fi simțit efectele benefice în viață sa. Și ce-mi place cel mai mult e să văd cum poveștile de viață ale oamenilor capătă sens, iar trecutul lor devine un profesor înțelept pentru construirea unui viitor extraordinar.

Te invit să vezi cum Reiki îți poate schimba viață și cum tu poți da o altă semnificație suferințelor din trecut.