Curățare spații

Casa ta, locul unde lucrezi purtator de energie

– Spațiul casei noastre, spațiul în care lucrăm, sau orice spațiu pe care îl vizităm, este și el purtător de energie, la fel ca și noi oamenii.

– Cu siguranță s-a întâmplat să intrați într-un spațiu și să simțiți o apăsare, un sentiment de tensiune sau neliniște, și efectiv o greutate în atmosfera acelui spațiu.
Sau, poate ați intrat într-un spațiu și v-a cuprins un sentiment de neliniște, sau supărare și nu știați de ce simțiți acele lucruri.
Sau e posibil ca în anumite spații să vă simțiți iritat și deseori apar conflicte cu diverse persoane, pe motive aparent banale…
Și cu siguranță ați fost în anumite spații care vă dădeau un sentiment de liniște, bucurie, pace și o senzație de libertate.
– Ei bine, diferența dintre cele două categorii de spații, cele pe care le percepem pozitiv și cele care ne provoacă apăsare, constă în energia care umple acele locuri.

Energia poate fi benefică, aducătoare de sentimente pozitive, sau poate fi neplăcută, care influențează negativ starea noastră de bine.
De aceea curățarea spațiilor este foarte importantă.
– Curățarea energiei unui spațiu, nu doar că ne poate readuce starea de bine, dar are puterea de a elibera casa sau afacerea, de blocajele pe care le aduce cu sine o energie negativă.
Cum simțiți energia în casa voastră sau în biroul în care vă petreceți cea mai mare parte a timpului?
– Cum ar fi să curățați energia acelor spații și să readuceți vibrații pozitive în jurul vostru?
Eu vă pot ajuta să începeți să fiți înconjurați de energie pozitivă și abundență.

Preț variabil

Timp alocat: 40 – 50 minute

Inițierile Mele

Maestră în Usuri Shiki Reiki Rykho

Karuna Reiki

Shamballa Reiki

Seichim All Love Reiki

Money Reiki

Inițiată în Inforenergetica gr 1, 2

Gendai Reiki

Ordinul lui Melchisedec

RECONECTEAZĂ-TE CU TINE
Programează o întâlnire!
0726 458 991