Înainte de a vă răspunde, aș vrea să vă imaginați următorul scenariu: Întâlniți un om față de care simțiți o atracție aparte. Vă cunoașteți, aveți o comunicare frumoasă, ajungeți să formați un cuplu, iar după ceva vreme, magia parcă dispare și nu mai rămâne altceva în relația voastră decât tristețe, nefericire, frustrări, certuri, etc.
Vă despărțiți, însă durerea din suflet rămâne vie și vă urmărește la fiecare pas. Până când, într-o zi, se întâmplă să cunoașteți pe altcineva, ce pare persoana potrivită să vă vindece de suferință. Vă reîndrăgostiți și totul e frumos pentru o vreme, însă tiparul se repetă. Ajungeți din nou să suferiți.

După o vreme, ca să nu mai suferiți, căutați ajutor.
Și poate, din întâmplare, aflați câteva informații despre terapia Reiki.
Vă programați la o ședință și descoperiți lumea minunată e energiei, care se află în noi și care este interconectată cu energia celorlalți.

Începeți ca pe parcursul ședințelor să vă descoperiți pe voi înșivă, să conștientizați tiparele de suferință pe care poate le-ați îmbrățișat, să aflați mai multe lucruri despre traumele din copilărie și despre cum vă pot influența acestea întreaga viața, inclusiv relațiile sentimentale.
Vi se dezvăluie o nouă lume, subtilă, care poate v-a scăpat privirii până acum.

V-ați dat seama că fericirea voastră depinde doar de voi înșivă și că a căuta salvatori în exterior, este doar o amăgire. Salvatorii noștri suntem chiar noi, până nu devenim conștienți de tiparul suferinței, rămânem cu o rană din trecut, care ne urmărește în toate relațiile.
Când ajungem să descoperim rana inițială atunci putem vindeca cu adevărat.

Și acum aș vrea să ne întoarcem la întrebarea de mai sus – terapia Reiki ne poate influența în mod pozitiv relațiile sentimentale?

Cu siguranță DA! Terapia Reiki ne poate ajuta să ne cunoaștem mai bine, să dizolvăm acele blocaje care ne afectează planul sentimental și să trăim o viață mai împlinită. Ne ajută să vedem lumina din noi și din ceilalți.