Când oamenii vin la terapie, inevitabil ajungem să discutăm despre trecut și alegeri. Conștientizările care au loc destul de des sunt că fiecare alegere, ne-a apropiat sau îndepărtat de ceea ce ne-am dorit pentru viața noastră.

Când oamenii vin la terapie și împărtășesc din experiența lor de viață, deseori ajung să găsesc puncte comune în povestea lor. Și eu am avut, și experiențe plăcute, și mai puțin plăcute. Unele, ghidate de intuiție, m-au apropiat de ceea ce-mi doream, altele, poate din încăpățânare, m-au îndepărtat de la visul meu.

Când oamenii ajung ”pe mâinile mele” le vorbesc despre puterea intuiției și îi îndemn să găsească acele momente din viață lor, când ghidați de intuiție luau decizii potrivite pentru viața lor. Și alteori, ghidați de presiunile celorlalți, ajungeau să ia decizii care nu rezonau cu valorile lor interne și automat deciziile luate nu aduceau rezultatele dorite. Intuiția noastră este un bun sfătuitor, însă e adevărat, la unii oamenii aceasta nu funcționează la parametri optimi, tocmai din cauza unor dezechilibre fizice sau emoționale.

𝐓𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐚 𝐑𝐞𝐢𝐤𝐢 ajută la restabilirea unui echilibru energetic și activează forța intuiției. Iar un om cu o intuiție puternică este un om care poate reuși cam orice își propune.

Dacă vrei să știi cum e nivelul intuiției tale, te invit la o ședință de terapie Reiki. Energia benefică a terapiei te va ajuta să activezi intuiția și să te poți folosi de puterea acesteia pentru a aduce în viață ta schimbările benefice pe care le dorești.