Pot fi dese situatiile in care se pare ca toate merg pe dos, ca doar noi suferim si avem pierderi pe toate planurile.
Sau, ca avem ghinion – mai este si credinta aceasta destul de raspandtita.

Insa, ce e bine sa intelegem este ca TOATE situatiile aparent nefavorabile noua, vin cu o lectie valoaroasa ce poate fi vazuta ca o binecuvantare divina.

De ce scot acest lucru in evidenta in terapiile Reiki pe care le am? Pentru ca oamenii tind sa analizeze lucrurile intr-o maniera subiectiva, care deseori poate parea diferita la o analiza mai atenta.

De multe ori, o suferinta declanseaza un proces benefic de trezire siprituala. Alteori, un esec poate duce la un succes neasteptat, iar exemplele sunt nenumarate.

Am avut oameni la terapie, care ghidati de intrebarile mele, si-au dat seama ca unele ”ghinioane” au fost defapt semne aducatoare de intelepciune sau momente in care s-au trezit din adormire si au decis sa-si schimbe viata.
Acestea sunt momentele care imi aduc o bucurie enorma.

Atunci cand vad ca oamenii isi schimba perspectiva, ma bucur nespus. Imi dau seama, ca pentru fiecare om pe care l-am ajutat, viata poate capata un sens, iar destinul omului respectiv va fi influentat in bine.

Daca si tu iti doresti sa iti schimbi perspectiva asupra esecurilor sau a suferintelor, te invit la o sedinta de terapie Reiki. Minuni se pot intampla, daca tu iti doresti.