Solitudinea îți dă oportunitatea sa te cunoști mai bine și lumea sa o vezi asa cum este, nu cum vrei sa fie!

M-am dus într-o cafenea din Piața Unirii sa iau prânzul și sa admir frumosul din jur.Dau comanda și ma las trăită de clipa.Vedeam pana dincolo de pereți gândurile dansante ce așteapta sa prindă viata, ori sa moara pentru a se naște unele mai purpurii.Uitasem, ca acum câteva nopți plângeam în baie de o durere ce nu știam de unde vine.. Ii eram recunoscătoare, pentru ca este acolo.Tot ce știam era faptul ca ma eliberam de trecut.

M-am privit în oglinda și eram frumoasa, asa cu rimelul curs pe toată fata.A mai căzut o masca și chipul era revigorat!Te definește ceea ce ești acum și nu ce ți s-a întâmplat pe parcurs.. Dumnezeu ne-a creat în asa fel, incat sufletul fiecărui om este o valoare inestimabila.Daca și oamenii ar vedea acest lucru..

Fluturii din mintea mea s-ar ridica la cer, pentru ca pe pământ exista mai multa dragoste!Liniștea îmi este perturbata de o femeie ce o știu din vedere și se așează la masa vecina.De câte ori ne intersectam Ii simțeam gelozia, pentru ca posed un trup ce l-am meritat și de care am avut grija cu iubire, hrana sănătoasă, somn, sport, respect. Numai ca de data asta mi s-a confirmat și aceasta atitudine din lipsa de iubire de sine se pare ca o revarsă asupra tuturor.

Ce trist e sa te naști perfect/a și sa te plafonezi în anumite lipsuri pe care crezi ca le ai, în loc sa muncești pentru a îți depăși condiția și sa fii capabil/a de iubire fata de propria persoana, cât și de aproapele.Vine și o prietena de-a ei cu care începe sa discute despre pantofi și mai nimic.. Faza culminanta este când intra în local o alta femeie ce o știu mai bine, fiindcă vine la sala de sport unde îmi fac veacul de vreo zece ani.Aceasta gazela are 40 de ani și un pic, face sport și arata ca la 20, femeie de cariera, fetita ei e deja mare, o fire discreta și amabila de la prima vedere.. Schimba câteva cuvinte cu fata de la bar, căreia Ii cere niște batoane de ciocolata la pachet cu remarca, ca pe cât sunt de delicioase o sa și patimeasca pentru aceasta plăcere nevinovata.Celelalte doua își dau ochii peste cap și o comentează, cât este întoarsă cu spatele „Uită-te la ea ce filfizoana e”..

În zilele noastre și mai ales dacă trăiești în România e un păcat sa fii sănătos, fericit și bogat, pentru ca marea majoritate o sa îți sara în cap.A fi sărac nu e o virtute și a fi bogat nu e un păcat.In cazul unei femei frumoase, inteligenta și plina de încredere etichetele sunt diverse😊. De ce am ajuns sa invidiem mai mult decât sa iubim?Dacă doamnele de la masa de lângă mine nu aveau complexe pentru ca una avea cateva kg în plus, iar cealaltă acnee pe fata, sigur nu as fi asistat la o asemenea scena perfida.

Ma doare când vad bârfă și agresivitate între suflete printre care trăiesc.De aceea cred ca aproape toată viata am fost mai buna prietena cu bărbații.Adesea mi s-a spus de către oameni ce nici măcar nu îmi cunosc sufletul, ce te invidiez pentru viata ce o duci, ori când am plecat în vacante și cand am purtat o rochie ce ma punea în centrul atenției.E foarte greșit sa gândești în acești termeni, pentru ca invidia te tine în loc. Oamenii ce se bucura pentru ca altora le este bine, primesc la rândul lor ceea ce își doresc, binecuvântări și fericire!

Am reușit sa am compasiune la tot tabloul descris și sa sper ca într-o zi o sa fie mai bine..