Sensibilitatea este un cuțit cu doua tăișuri.Ambele laturi presupun o moarte, pentru ca te descompun și în același timp te propulsează spre a te reconstrui într-o forma ideala.

Omul ce poseda un discernământ sănătos va folosi sensibilitatea, pentru a fi creativ.Aici intervine moartea ego-ului, deoarece creativitatea se naște, când omul uita de sine.Acesta coboară în suflet și se deschide spre lumea simțirii, de unde dobândește intuiție și inspirația de a crea.Din ieșirea omenescului, prin faptul ca se lasă modelat de simț, purcede în nemurire.Sufletele ce sunt sensibile, dar în sensul ca se lasă influentate de deceptii, comportamentul altor oameni, pierderi și emoții precum teama, mania, nedreptatea, răutate și individualism, tind spre a-și frânge aripile și se lasa purtate în zona auto-distrugerii.

Vreau sa va spun ca nu exista vreun om în viata, fără sa fi cunoscut suferința..Asta nu înseamnă, că trebuie să rămânem în acest stadiu și sa construim ziduri în jurul sufletului, pentru a nu mai simți, de teama unui viitor incert, ori să ne ascundem personalitatea în ideea, ca astfel ne protejam de a fi răniți.Prima persoana, ce te poate ajuta sa renasti ești tu.Vindeca trecutul prin iertare și acceptarea a tot ce s-a întâmplat, fără sa mai privești în urma..Doar pentru a integra lecția ce ți-a fost predata de omul respectiv.

O sa vina vremea sa intri într-o noua relație, ori să experimentezi situații asemănătoare, dar nu poți sa o faci pana, ce nu ai ieșit din mrejele gândului.O greșeală existențială este sa proiectezi în viitor, durerea din trecut și sa ramai blocat în teama.Stiti vorba aceea „dacă o sa fie…” la fel? De ce ți-e teama nu scapi.Daca tot este sa ai clarviziune, uită-te la cele 50% șanse sa fie bine!Fa un pas în necunoscut și ai încredere.👼

Pentru a-ți identifica emoțiile blocate și a avea parte de un Spa energetic, te aștept în cabinetul de Reiki din Hotel Timișoara, str Mărășești, nr 1-3, sa facem o călătorie în planul sufletului. Programări la nr de telefon :0726 458 991, 0753 903 070. Cu dragoste și respect💛 Bianca Sanca