🔸 Mâinile au un rol foarte important în viața noastră. Datorită lor putem să ne bucurăm de viață. Cum? Prin tot ceea ce facem cu ajutorul lor.

🔸 Mâinile înseamnă libertate. <3 Fără ele nu ne-am putea bucura de lucruri pe care le facem cu atâta ușurință.

🔸 În plan subtil, mâinile au o energie aparte. Mâinile transmit iubire, iar iubirea e vindecătoare. Ele au puterea de atinge și trata unele blocaje apărute în câmpul de energie al fiecăruia dintre noi.
Sunt nenumărate studii care dezvăluie efectele benefice al atingerii și de mii de ani, în culturile lumii, mâinile aveau rol tămăduitor.

🔸 În terapia Reiki, terapeutul atinge zonele corespondende celor 7 chakre și prin felul în care canalizează energia dizolvă blocajele existente. Palmele terapeutului emit un flux crescut de impulsuri bioelectrice, la fel cum o fac şi alte organe ale corpului. Acest flux de energie are rolul de a stimula zonele pe care se aşează palmele.

🔸 Ce mai face un terapeut Reiki? Se conectează în mod conștient la sursa de energie spirituală divină, care susține întregul univers și o pune în contact, prin intermediul palmelor cu energia acelui om care beneficiază de terapie.
E atât de simplu să ne aducem binele în viață… Trebuie doar să avem deschiderea de a primi terapia Reiki în viața noastră.