M-am întors din paradis de doua zile și sentimentul este unul de melancolie acuta.Totodata, simt pana în prezent, ca plutesc deasupra pe val, după cum stăteam ore în șir pierduta cu ochii la soare și visând la o viata, în care oamenii se ajuta de la mana la mana, trăiesc prin toți porii și se dedica la tot ce le face sufletul sa tresalte.

Oceanul Indian are temperatura ideala și apele lui sunt atât de liniștite, încât poți sa îți faci pat din spuma, ce se naște când Ii pătrunzi teritoriul.Parfumul de pa aceasta insula exotica și exclusiva(Mauritius) este unul special. Miroase a fericire fără margini.. 😊Viata e simpla și trăită intens! Vreau înapoi la oamenii frumoși în suflet și fericiți fără motiv.Bineinteles, ca și acasă m-au așteptat oameni ce-i iubesc și dăruiesc iubire prin simpla lor prezenta, dar societatea noastră are nevoie de o injecție cu IUBIRE.

Se pierd valorile umane prin concurenta ce exista la toate nivelele, nemulțumirea constantă a oamenilor pentru ca vor tot mai mult din toate, materialismul adanc înrădăcinat în sânge.La noi prea mult se pune accentul pe „a face” și „a avea”, iar oamenii uita sa fie buni, sa ajute pe cel care este în nevoie, sa dăruiască un zâmbet, sa mangaie sincer și pur, fiindcă sa acumuleze lucruri e mai important .. Au granițe serioase în a te lăsa să te apropii, ori să le atingi sufletul și mai degrabă găsesc fericirea la shopping, televizor, fast food, cluburi etc.

In Mauritius oamenii trăiesc de placere și tot ce contează e sufletul!Am cunoscut băștinași cu care am ras, povestit și am dansat în neștire toate serile.M-au făcut sa ma simt acasă prin felul unic de-a fi și de a-și trai sufletul la cote maxime.Fie ca proveneau dintr-un mediu obișnuit, ori dintr-o clasa înaltă sociala nu faceai nici o diferența.Oamenii aceia trăiesc pentru iubire și sa se distreze.Sunt foarte grijulii unii cu alții, pun accent pe familie și prieteni, dansul sa fie unul amețitor in asa fel încât sa îți trezească toate simțurile, iar mâine zi sa o ia de la capat.

Oamenii normali au zis, ca sunt mulțumiți de viata lor și câștigă atât cât sa se întrețină, dar sunt ok pentru ca pot sa își ia oricând liber de la job și sa meargă la ocean pentru a se relaxa, sa viseze și sa simtă ca sunt creatorii propriului destin.Intr-una din nopțile târzii după terminarea programului artistic, când am ramas la bar pentru a absorbi și integra toate emoțiile de peste zi, a apărut una dintre cele mai bogătașe familii, ce dețin 9 hoteluri pe insula, dintre care și cel la care am fost cazata.S-a dat drumul din nou la muzica și fata lor, o puștoaică destul de haioasa si plina de viata, alături de prietenele ei, au început sa facă un adevărat show pe ringul de dans.Ma uitam uimita și vrăjita de cat de bine se mișca!

Femeile din aceasta zona și-au păstrat feminitatea sacra și atrag dintr-o privire, datorita unei energii sexuale bine conservate.Ele nu sunt nevoite sa muncească cot la cot cu bărbatul și sa demonstreze ca sunt bune de iubit.Sunt simple și naturale.Arma lor este inima calda și frumusețea lăsată de Dumnezeu în stare pura.Au observat cum le zâmbesc de pe margine și m-au luat de mana la dans, încât în câteva secunde eram sus pe bar.Ne-am îmbrățișat sufletele în cercul ce se crease în jurul nostru și am dăruit vibrații pozitive lumii întregi.Fie ca au posesiuni sau nu au nimic, sufletele de pe aceasta insula știu sa trăiască.

A fost o seara pe care nu o s-o uit niciodată și nu știu dacă o sa mai fiu la fel… Dacă o sa fiu absenta o vreme, deoarece vreau sa ma bucur în sufletul meu de starea de bucurie cu care am revenit, sa știți ca sunt bine!Iluzia vieții materiale nu mai e pentru mine.

Adevarata bogăție se rezuma la trăire și la cât de mult poți sa iubești.👼