Azi am învățat o lecție foarte importantă despre oameni. Duminică e rezervată pentru familie și am fost în vizită la mama. Dragă de ea a luat un cățel părăsit de pe stradă acum vreo două luni și e atât de recunoscător, încât ne copleșește cu iubire. De câte ori mă vede devine nevrotic de bucurie și sare într-una în sus. După o febra de 38-39 de grade nu am mai avut atâta energie să-i dau atenție câta și-ar fi dorit el. Și, deoarece nu l-am luat în brațe să îl las să mă iubească după bunul plac, a început să se cațere pe picior și să mă zgârie. I-am zis mamei să facă ceva cu el, pentru că nu îl mai suport să îmi lase urme. Mama cu o voce duioasă spune: „Lasă-l mama dacă așa crede el că face bine”.

Adevărul este că uneori și oamenii ne rănesc sentimentele, ne trădează, ori ne părăsesc fără nici un cuvânt crezând că așa este drept. Fără să știe cât de mult o să suferim ori o să ne plângă sufletul îți întorc spatele fără vreun motiv anume și tot ce îți rămâne este să mergi mai departe… Dacă se întorc ce mai contează!

Important este să găsești puterea de a nu mai lăsa emoțiile și comportamentul negativ al altora să afecteze emoțiile tale.

Zâmbește, iartă și dorește-le binele, pentru că cum poți răspunde mai bine la un act de lașitate decât cu iubire. Dumnezeu îți vrea binele și rezolvarea apare de obicei de la sine… 👼Iubește chiar și fără să primești ceva în schimb, deoarece această este cheia devenirii tale că Om.

Adevărul este că uneori și oamenii ne rănesc sentimentele, ne trădează, ori ne părăsesc fără nici un cuvânt crezând că așa este drept.

Fără să știe cât de mult o să suferim ori o să ne plângă sufletul îți întorc spatele fără vreun motiv anume și tot ce îți rămâne este să mergi mai departe… Dacă se întorc ce mai contează!

Important este să găsești puterea de a nu mai lăsa emoțiile și comportamentul negativ al altora să afecteze emoțiile tale.

Zâmbește, iartă și dorește-le binele, pentru că cum poți răspunde mai bine la un act de lașitate decât cu iubire.

Dumnezeu îți vrea binele și rezolvarea apare de obicei de la sine… 👼Iubește chiar și fără să primești ceva în schimb, deoarece această este cheia devenirii tale că Om.