🔹 Până la apariția fizicii cuantice, multe forme de terapie erau privite ca fenomene ”paranormale” și nu puteau fi explicate din punct de vedere științific.
Deși maeștrii și terapeuții Reiki știau că terapia funcționează și că vindecările erau reale, existau mulți sceptici care se opuneau răspândirii acestei practici.

🔹 Reiki, ca și multe alte terapii holistice și energetice, a fost pusă în umbră de către acei oameni care doreau cu ardoare dovezi științifice pentru validarea vindecărilor.
Odată cu apariția fizicii cuantice, au început să apară și dovezile documentate științific, iar Reiki a început să fie o terapie tot mai îndrăgită de oameni, poate pentru că e o terapie a iubirii care nu are efecte secundare negative. Tot ce se face cu iubire nu poate avea decât efecte benefice în viața fiecărui om.

🔹 Numele Reiki vine de la Rei (univers, spirit) şi ki sau chi care înseamnă energia forţei vitale.
În Statele Unite există un centru medical numit Centrul Naţional de Sănătate Compelementară şi Integrativă din Statele Unite, care pune terapia Reiki la loc de mare cinste.

🔹 În ultimii ani, tratamentul Reiki a fost integrat în mai multe centre de sănătate din Statele Unite, inclusiv în spitale și asta tocmai pentru că terapia are doar beneficii pentru starea de sănătate a oricărui om. Studiile științifice realizate pe segmente diferite de pacienţi arată că într-adevăr această terapie are un rol în reducerea anxietăţii şi durerii, în inducerea relaxării, îmbunătăţirea simptomelor depresiei, iar toate aceste date științifice sunt disponibile în cadrul Centrului de Spiritualitate şi Vindecare al Universităţii din Minnesota.

✅ Cum ar fi să încerci această terapie a iubirii, care aduce, nu doar vindecare fizică și emoțională, ci și deblocarea bunăstării și abundenței, îmbunătățirea relațiilor și mai multă armonie în viața ta?