Dumnezeu vorbește prin oameni, doar sa fim atenți la semne.. La ultima terapie de pe 1 martie eram exuberanta, pentru ca a fost o zi cu bucurii neașteptate si mai primeam mesaje de la persoane ce m-am așteptat mai puțin, ori care nu mai sunt atât de prezente în momentul de fata, dar fac parte din viata mea în alt fel… prin momentele frumoase, ce le-am trăit împreună, lecțiile valoroase pe care le-am primit din partea lor, transformarea inevitabila provenita din interacțiunea a doua sau mai multe individualități, ce s-au întâlnit într-un punct comun.Ingerul de pe fotoliu îmi savura starea de constiinta expandata și felul cum ma luminam la fata pe când încheiam ultimul mesaj.

Tot timpul spun ca acest om vine cu scopul de a ma vindeca el pe mine prin bunătatea ce o emana și vorbele înțelepte, pe care mi le spune chiar în stare de inconștienta, deoarece este un canal deschis pentru Dumnezeu, ce face sa iasă frumosul la suprafață, iubirea necondiționata, bucuria de a fi pur și simplu.

Gandeam cu voce tare și nu înțelegeam, cum a fost posibil sa trăiesc o zi, căreia nu i-am acordat asa mare importanță, ca pe un miracol și mai ales sa fiu din nou copleșită emoțional din diverse părți.El răspunde cu gingășie și ochii plini de strălucire, ca totul se datorează unui singur detaliu.Faci parte din sufletul oamenilor și ce poate fi mai frumos în aceasta lume pe viteza, decât sa fii o parte din tot ce iubești și ei sa fie bogatia sufletului tău.Trecem la fapte și în timp ce stăteam cu mâinile pe el, pentru a-i regla chakrele și energia mai scoate o perla ce nici măcar nu era în contextul discuției..

„Crede în tine, deoarece Dumnezeu crede!” Nu știu dacă mesajul mi-a fost adresat personal sau a venit pentru a-l transmite mai departe.Un lucru este cert!Nimic nu e la voia întâmplării și fiecare vorba spusa la momentul potrivit, ori gest cât de insignifiant au puterea de a influenta o viata de om la 360 de grade.

Hai sa vedem binele din tot ce se întâmplă și sa credem în iubire, valoare, arta, familie, soarele ce răsare de după nori, vocație și faptul ca tot binele triumfa!!! 👼