▪️Una dintre cele mai mari provocări ale noastre în drumul către o viață minunată este să conștientizăm că TOTUL depinde de NOI.

▪️Prin ceea ce facem, prin ceea ce spunem sau gândim, influențăm direct viitorul nostru, iar de cele mai multe ori, piedica în calea fericirii suntem chiar noi înșine.
Da, poate părea șocant acest lucru, dar de cele mai multe ori noi suntem muntele și tot noi suntem prăpăstiile, vijeliile, bolovanii care cad de sus, și toate celelalte ce ar putea apărea.

▪️De ce spun asta? Pentru că în mai toate terapiile Reiki am observat acest tipar – omul e cel care își creează limitările mentale, omul atrage suferința, destabilizarea financiară sau boala, și toate astea pentru că trăiește deconectat de sine.
– E deconectat de bucuria care se află în jurul lui și în el.
– E deconectat de la strălucirea pe care o poartă în suflet.
– E deconectat de la divinitatea, care înseamnă Iubire.

▪️Nu poți avea sănătate dacă tu creezi boala prin stilul de viață.
▪️Nu poti avea prosperitate dacă tu ții la distanță abundența.
▪️Nu poți avea relații fericite și pline de iubire, dacă tu nu ești iubire.

<3 Te rog, deschide ochii și vezi ce te ține pe loc, sau mai bine zis deschide-ți sufletul și conștientizează că totul depinde de tine. ✅Terapia Reiki asta face, te conectează cu ceea ce ai deja în suflet. Te conectează cu iubirea divină și cu puterea pe care o ai deja, doar poate nu conștentizezi acest lucru. Te invit să îți transformi viața.