Deja vu… Am ieșit din hotel pe la 23:30 și aveam nevoie de aer.Decat sa ma urc direct în taxi, prefer sa fac câțiva pași pe jos.Asa surmenata cum eram de la toate poveștile ce le auzisem în acea zi, care mai de care cu un transfer puternic de energie, m-am adunat și am pornit pe străzile alăturate pentru a îmi trai visul.

Am o conexiune aparte cu orașul și ma cheamă să-i simt freamătul de oriunde as fi.Ajung sub lumina unui bec, iar la picioarele mele era o gramada de cioburi sparte.Tresar instantaneu și retrăiesc o scena din copilărie, când am călcat pe iarba într-o sticla făcută țăndări fără sa realizez ce se întâmplă.In momentul când mi-am văzut picioarele pline de sânge m- am trezit la realitate, fiindcă ma tăiasem la toate degetele.

Am fugit de pe teren spre casă plângând și din câte îmi aduc aminte în loc sa găsesc un refugiu de iubire și blândețe în bratele părintești, fost-am certata pentru isprava.Aveam obiceiul sa ma iau și sa plec de una singura, pentru ca de atunci îmi plăcea independenta și ai mei nu știau de unde sa ma ia.Ma întorceam la momentul potrivit.

Acum, eliberând aceasta trauma a ieșit tiparul de fugara la suprafață, ce s-a și vindecat.Toata viata am trăit cu sentimentul, ca ma urmărește ceva din urma.. Cand era mai bine, apărea teama dacă din momentul următor nu o sa mai fie bine și evadam în lumea ideilor, fanteziei și a visului.De fapt, proiectam amintirea din subconștient în prezent și viitor, când totul era bine și dintr-o data am dat de suferință prin accidentul suferit, ceea ce ma făcea sa fug de realitate.

Partea bună a lucrurilor este ca în acest mod de pilot automat am vizitat foarte multe tari și continente, mi-am făcut prieteni noi și am avut experiente foarte frumoase.Deci, un rău ne conduce la ceva mai maret!Totodată am evitat pana de curând sa merg la o piesa extraordinar de faina „Pantofii Roși”, deoarece Sinele meu asocia rosul cu sângele și intram în sevraj.Nu știam de ce, dar am găsit explicatia după dejavu-ul avut aproape in miez de noapte.Piesa este despre o fata, ce primește o pereche de pantofi roșii ce-i schimba viata.

Cateodata, un element din afara poate avea un impact destul de intens asupra lumii interioare și sa ne propulseze în cu totul alta perspectiva.Acesti pantofi roșii o fac sa se simtă puternica, frumoasa, dorita și sa se regăsească pe sine prin iubire.Danseaza pana ce nu mai știe de ea și pierzându-se, face o întoarcere la origini.

Avem nevoie de descompunere pentru a ne reconstrui într-o forma mult mai buna și asta presupune renunțarea la tot ce ne trage în jos:relații, job, obiceiuri, oameni, bunuri, etc..

Cand revenim la esență și planetele se aliniază pentru ceea ce dorim.Puterea este in inima și capacitatea de a face alegeri.Doar ca, o pereche de pantofi roși te pot transpune in alta lume…😊Și, totul este posibil!