„De tine cine are grija? Tu ai grija de toată lumea”.

Am tăcut și cu mintea coborâtă în inima singurul răspuns, ce l-am aflat a fost, ca de mine are grija Dumnezeu.Și, el lucrează prin oameni.😊

Au fost momente crunte în viata mea, pana sa reușesc a trai dincolo de limitele impuse de minte și societate. Cand aveam mai mare nevoie de un sfat bun, ori o îmbrățișare, El îmi scotea o persoana în cale, care sa ma facă sa îmi întorc din nou fata către soare. Binele vine de acolo, de unde nici nu te aștepți! Ceea ce m-a ajutat sa îmi regăsesc puterea de a ma ridica din nou după fiecare căzătură, fiindcă din eșec in eșec ajungi la succes, a fost iubirea necondiționata fata de mine și tot ce exista.

Iubirea ne face puternici și de aceea avem nevoie unii de alții! Doar un alt om poate sa trezească iubirea în ființa ta, când lumina din suflet aproape ți s-a stins… Sa te învețe sa iubești ca și cum nimic nu ți s-ar fi întâmplat, iubindu-te cu tot sufletul. E foarte important sa privim în ochi omul de lângă noi și să-i citim sufletul. Chiar dacă zice ca e bine, sa nu ne lăsăm inselati de aparente. Un simplu gest afectuos și o strângere de mana face mai mult decât o mie de cuvinte la momentul oportun. Atingerea e hrana vie pentru suflet! Astfel, se făcea ca acum mai bine de un deceniu, când omul drag ma trăda și mi-a luat tot ce s-a putut, viata m-a binecuvântat cu un mag alb. Sunt oameni, ce vin aici pe pământ sa fie călăuze pentru ceilalți.

Acest om de o bunătate nemaipomenita m-a ținut de mana în noaptea întunecată a sufletului și mi-a oferit șansa să renasc, ca un Phoenix din propria cenusa, când nu mai speram la nimic.De atunci, nu ma mai simt singura. A devenit un prieten de nădejde și mentor, deoarece a avut un impact extraordinar asupra existentei mele, mai ales ca a fost tot timpul lângă mine în schimbările majore, fără sa îl chem.. Asa sunt magii! Te simt.. Cel mai frumos rol pe care l-a jucat, de când ne-am cunoscut a fost, ca mi-a redat încrederea în viata și oameni.. Chiar și acum când am început sa lucrez la prima carte „Conversații cu un terapeut Reiki”, unde voi împărtăși exemple personale și din cazurile de terapie din ultimii zece ani, despre cum m- a ajutat energia sa îmi schimb viata și pe alții sa se vindece, e acolo și ma sprijină.

Ce ne-am face fără oamenii, care ne iubesc necondiționat și-i iubim la rândul nostru? Când te iubește un om, de fapt te iubește Dumnezeu!