Azi încheiem incursiunea în lumea minunată a chakrelor cu SAHASRARA sau chakra coroanei.

Chakra coroanei este chakra a 7-a și e considerată a fi chakra conştiinţei pure.
Ea este corespondenta glandei pituitare, care secretă hormonii cu ajutorul cărora comunică cu restul sistemului endocrin şi se conectează cu sistemul nervos central prin intermediul hipotalamusului.

▪️I se mai spune şi “lotusul cu o mie de petale” şi este localizată în creştetul capului (zona parietală).
Chakra 7 are culorile violet sau auriu şi este corelată cu înţelepciunea şi conexiunea directă cu Divinul.

▪️Sahasrara este responsabilă de eliberarea karmei, starea fizică de meditaţie, reprezentând legătura cu Sursă Universală de Energie şi Conştiinţa Colectivă.
– ELEMENT: DIVINUL;
– SILABĂ (sanscrită): OM (aum);
– NOTĂ MUZICALĂ: ŞI;
– AROMOTERAPIE: uleiurile de lavandă, mosc, lotus;
– CRISTALOTERAPIE: ametist, cuarţ transparent.
Alimente vindecatoare: Întrucât Chakra Coroanei reprezintă conexiunea noastră spirituală cu ceea ce ne înconjoară, această Chakră nu are alimente vindecătoare. Chakra Coroanei beneficiază mult mai probabil de pe urma respirației de aer curat și statul în soare.

▪️Atunci când energia acestei chakre este neperturbată de blocaje, noi avem capacitatea de a fi pe deplin conectați spiritual cu Divinul.
Avem o frumusețe interioară care poate fi percepută subtil de către ceilalți – emanăm o stare de pace și bucurie, iar oamenii se simt bine în prezența noastră și chiar simt că avem ceva special.

▪️Când chakra suferă blocaje, ne e destul de greu să-l simțim pe Dumnezeu în viața noastră. Ne putem crede neînsemnați și fără nici o importanță în acest Univers, negându-se cumva misiunea pe care o avem în această viață.

▪️Lumea chakrelor e o lume minunată. Este un Univers interior pe care-l putem descoperi și calibra pentru a descătușa potențialul imens cu care ne-a înzestrat Divinitatea. Prin îmbunătăţirea constantă a calităţii energiei noastre, evoluăm spre versiuni mai bune ale noastre, sau poate mai bine spus – ne întoarcem Acasă. <3 Cu cât suntem mai dezvoltaţi spiritual cu atât avem mai multe de spus celor din jur şi trăim o viață în abundență.✅Cum ar fi să armonizezi energia chakrelor tale și să trăiești o viață în abundență și strălucire? Programează-te la o ședință de terapie Reiki. Sunt aici să te susțin.

  • unu
  • doi
  • trei